Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 500 g de navets, coupés en deux
- 2 filets de canard, parés et coupés en deux
- 2 oranges (dont 1 pressée et 1 coupée en rondelles, puis pressée)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 Std. 25 Min
Caille aux raisins
45min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min
Filet de veau aux mirabelles
50min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min