Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de jus de citron
- 50 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g d'épinards frais, et quelques feuilles pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de saumon fumé (6 belles tranches)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois d'asperge
15 Min
Terrine de poulet au basilic
4 godz. 10 min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Mille-feuille de saumon fumé
3 godz. 20 min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1 Std. 15 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 dk
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Terrine aux deux poissons
1sa
Petits flans aux asperges
55 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Terrine de poisson
1sa