Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 1 oignon, coupé en deux
- 60 g d'échalotes
- 2 branches de céleri, coupées en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 900 g de blanc de poulet, taillé en lanières
- 3 œufs
- 150 g de crème fraîche
- 1 bouquet de basilic frais, réserver 12 feuilles pour la finition
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Fond de viande
45min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3 godz. 25 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine bressane
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h