Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 1 oignon, coupé en deux
- 60 g d'échalotes
- 2 branches de céleri, coupées en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 900 g de blanc de poulet, taillé en lanières
- 3 œufs
- 150 g de crème fraîche
- 1 bouquet de basilic frais, réserver 12 feuilles pour la finition
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Petits sablés au pesto rosso
2h
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min