Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 1 oignon, coupé en deux
- 60 g d'échalotes
- 2 branches de céleri, coupées en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 900 g de blanc de poulet, taillé en lanières
- 3 œufs
- 150 g de crème fraîche
- 1 bouquet de basilic frais, réserver 12 feuilles pour la finition
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de feta au basilic
3h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min
Terrine de viandes express
1 godz. 5 min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Terrine bressane
24h