Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine de blé semi-complète (T 80), et un peu pour le plan de travail
- 100 g d'huile d'olive
- 80 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 150 g d'oignons coupés en morceaux
- 500 g de poireaux coupés en rondelles
- 100 g d'eau (1 gobelet doseur)
- 400 g de tofu soyeux
- 200 g de tofu fumé coupé en dés
- 50 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 gousse d'ail pressée
- 1 c. à café de thym frais
- poivre moulu
- beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1934 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartiflette au tofu fumé
1h 20 min
Hachis de légumes au boulgour
1 godz. 15 min
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
Tofu façon grand-mère
3h
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 Std.
Quiche épinard-tomate
1 godz. 45 min
Seitan à l'orange
1 Std.
Aubergine au tofu
1 Std.
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10 min
Hamburger végétarien
4 Std. 45 Min