Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée au fenouil
- ½ c. à café de graines de fenouil
- 150 g de farine de blé complet
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 30 g de beurre
- 300 g d'épinards frais, coupés en chiffonnade
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- le zeste d'un citron jaune non traité, sans la partie blanche, coupé en fines lamelles
- 35 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1sa
Tajine de légumes racines au carvi
1sa
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1sa
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1 Std. 15 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1sa
Quiche oignon-artichaut
1h 35min
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2h
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2 Std. 30 Min
Quiche épinard-tomate
1h 45min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 godz. 20 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1sa