Vichyssoise au haddock

Vichyssoise au haddock

4.7 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

La vichyssoise
  • 500 g de filet de haddock (1 filet)
  • 300 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 2 c. à soupe rases d'huile d'olive
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g d'eau
  • 300 g de pommes de terre détaillées en dés
  • 400 g de lait
Le tartare de haddock
  • 1 c. à soupe rase d'huile d'olive
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 5 feuilles de coriandre fraîche ciselées
  • le zeste d'un citron vert non traité

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 39.3 g
Calorieën 1667 kJ / 396 kcal
Vetten 17.3 g
Koolhydraten 21.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...