Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis
45 Min
Conchiglie au potiron
40 Min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Risotto au potiron
35 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 Std.
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 Std.
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 Std.
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Gnocchis de patate douce
40 Min