Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pour la pâte à pizza
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau
- 250 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pour le pesto
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, en cubes
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (1 gros bouquet)
- 1 pincée de sel
- 100 g d'huile d'olive
Pour la garniture
- 1 poire, coupée en fines lamelles
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2986 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Tarte aux sardines et aux olives
1 Std. 30 Min
Pizza à la marinara
1 godz. 35 min
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Avocado toasts, citron et tomates
10 min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 Min
Pizzettes à l'artichaut
2 Std.
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min