Cassoulet de la mer

Cassoulet de la mer

4.7 99 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g d'échalotes
  • 300 g de chorizo coupé en rondelles (0,5-1 cm)
  • 1 c. à café de graisse de canard
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 500 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet garni
  • 550 g de haricots blancs en boîte égouttés
  • 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en quatre
  • 200 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 80 g de chapelure

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2082 mg
Eiwitten 57.8 g
Calorieën 3029 kJ / 724.8 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 34.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...