Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 2082 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50 λεπτ.
Garbure du Béarn
1ωρ. 10 λεπτ.
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Choucroute de la mer
40 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5ωρ. 30 λεπτ.
Bourride
1ωρ.
Brandade de lieu à la patate douce
1ωρ.
Riz à la morue et aux moules
50 λεπτ.
Rougail de poisson
40 Min