Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 2082 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min.
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Bourride
1h
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5ωρ. 30 λεπτ.
Garbure du Béarn
1h 10min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de moules au curry
50min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min