Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)

Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs
  • 800 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de dashi en poudre (voir « Variante(s) »)
  • 2 c. à café sauce de soja
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 100 g de viande de porc hachée (optioneel)
  • 30 g de champignons shiitaké frais ou tout autre type de champignons, émincés
  • 6 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
    6 bâtons de surimi, coupés en morceaux
  • 30 de petits pois surgelés (25 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 576 kJ / 138 kcal
Vetten 9 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...