Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
of 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Nouilles à la sauce tomate et boulettes d'aubergine aux graines de chia
1 godz. 45 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20min
Chou farci au haddock
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Galettes de céleri et carotte
30 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min