Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
of 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2 Std. 30 Min
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45min
Burger au tofu
1 godz. 30 min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1 godz. 30 min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Aubergine au tofu
1 godz.
Garbure au tofu
1h 45min
Champignons portobello farcis - recette pour les petits
1 godz.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Blanquette de panisse
1 godz. 30 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 Min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 Std.