Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
of 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Bolognaise de soja
40 Min
Chili sans viande
1h
Hamburger végétarien
4h 45min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Blanquette de panisse
1h 30min
Entremets végétalien aux fruits rouges
12 Std.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Lasagne aux légumes anciens
1u. 40min
Potée végétarienne
1h
Chili végétarien
1h 5min