Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de bulbe de fenouil, coupé en six
- 190 g de blancs de poireau, émincés
- 15 g d'huile d'olive
- 10 g de farine de blé
- 1000 g d'eau
- 10 g de fumet de poisson, déshydraté
- 120 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, coupé en dés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait demi-écrémé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 855 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Crème de petits pois
40 min
Crème de champignons
20min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de lentilles corail
35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 min
Soupe de laitue
35 min