Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farofa
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
La moqueca
- 160 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 300 g de poivron rouge, coupé en rondelles
- 300 g de poivron vert, coupé en rondelles
- 600 g de filets de poisson
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc en grains
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge frais
- 50 g d'huile végétale
- 600 g de tomates concassées en conserve
- 500 g de crevettes crues, décortiquées
- 200 g de lait de coco
- coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515.7 kJ / 601.3 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1145.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vert de cabillaud
50 Min
Curry de crevettes à la citronnelle
35 Min
Boulettes de poisson sauce menthe-coco
40 Min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 godz.
Biryani de poulet
55 min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2h 35min
Curry d'agneau
1 godz.
Korma de fruits de mer
40 Min