Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farofa
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
La moqueca
- 160 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 300 g de poivron rouge, coupé en rondelles
- 300 g de poivron vert, coupé en rondelles
- 600 g de filets de poisson
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc en grains
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge frais
- 50 g d'huile végétale
- 600 g de tomates concassées en conserve
- 500 g de crevettes crues, décortiquées
- 200 g de lait de coco
- coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515.7 kJ / 601.3 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1145.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de canard à l'ananas
30min
Soupe miso
40min
Korma d'agneau
13 godz. 50 min
Riz frit au curry et aux crevettes
50min
Rougail crevette
50min
Curry vert de bananes plantain
30min
Chop suey aux gambas
1h
Bobó de crevettes
45min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35 min
Boulettes de poisson sauce menthe-coco
40min
Tajine de poulet au citron confit
3h