Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les blinis
- 80 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 10 g de beurre
- 1 œuf
- 120 g de faisselle
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce citron-ciboulette
- 150 g de fromage frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à soupe bombée de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minigratins à la grecque
20 min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 godz. 15 min
Cake printanier
40 min
Mayonnaise aux herbes
15min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Cake aux légumes
1 godz. 15 min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 min
Flans de petits pois
1 godz.