Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 120 g de fromage, type beaufort, détaillé en dés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 c. à café de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 Min
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Feuilletés au beaufort
1h
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Sablés au parmesan
1h
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 godz. 30 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min