Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 120 g de fromage, type beaufort, détaillé en dés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 c. à café de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Crumble au foie gras
1h 10min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45 min
Feuilletés au beaufort
1h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min