Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
of 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55 min
Langouste au combava
55 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Sauce rouille
10min
Risotto lotte et lard
50 min
Aïoli traditionnel
10min