Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
of 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Saltimbocca alla romana
25 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Baba au rhum
3h
Foie gras farci aux figues
24h
Opéra de foie gras
24h
Foie gras de canard
72h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Mouclade
1h
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min