Foie gras d'oie à la truffe

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 72u.
6 portions

Ingrediënten

  • 1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
    1 foie gras de canard cru, (400-500 g)
  • 20 g de pineau des Charentes
  • 5 g d'armagnac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 15 g de brisures de truffe noire
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.7 g
Calorieën 1881 kJ / 450 kcal
Vetten 47.5 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...