Apparaten en accessoires
Foie gras d'oie à la truffe
Voorbereiding. 20min
Totaal 72u.
6 portions
Ingrediënten
-
1 foie gras de canard cru, (400-500 g)1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
-
20 g de pineau des Charentes
-
5 g d'armagnac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
15 g de brisures de truffe noire
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1881 kJ /
450 kcal
Vetten
47.5 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Balade toulousaine
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto aux cèpes
30min
Aïoli traditionnel
10min
Sabayon au vouvray
15min
Langouste au combava
55min
Risotto à l'encre de seiche
1u.
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1u. 30min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Foie gras de canard
72u.
Foie gras au piment d'Espelette
72u.
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Foie-gras mi-cuit
50u.
Anchoïade
15min