
Compatibele versies
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de noix de cajou
- 100 g de papaye confite
- 100 g d'ananas confit
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 1 c. à soupe de graines de sésame dorées
- 5 fruits de la Passion pulpe et pépins
Le jour même
- 2 c. à soupe de sucre semoule
- 2 c. à soupe de jus de citron vert
- 20 g de gingembre frais coupé en morceaux
- 450 g de papaye pelée et coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 267 kcal / 1117 kJ
- Eiwitten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g