Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2280 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Croustade gasconne aux pommes
45min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Dacquoise aux framboises
2h
Sabayon aux raisins
15min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Tiramisu au thé matcha, framboises et fruits rouges variés
24 Std. 15 Min
Baba aux agrumes
8h 45min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 Std. 50 Min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4h