Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote express de pêche au caramel
10 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Fontainebleaux et coulis de cerises
4sa 40 dk
Pâté périgourdin
48h
Chutney de figues
4h
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Pêche Melba
6 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de raisin
6 Std.