Choux chantilly-wasabi au poisson fumé

Choux chantilly-wasabi au poisson fumé

4.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

La pâte à choux
  • 250 g d'eau
  • 65 g de beurre coupés en dés de 2 cm
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 100 g de farine de blé
  • 2 œufs
La crème
  • 220 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
  • 1 c. à soupe de pâte de wasabi, prête à l'emploi
  • 180 g de truite fumée (ou autre type de poisson fumé : maquereau...), émincée
    180 g de saumon fumé, émincé
  • 1 c. à soupe de graines de sésame noir (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1545 kJ / 369 kcal
Vetten 28 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...