Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion, la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 6 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2129 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche roulée au café
2 godz. 40 min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Génoise
50 min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Sachertorte à étages
8h 10min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Forêt-noire
2h 30 min