Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pistache
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- 200 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 c. à café de colorant alimentaire vert liquide
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 200 g de framboises fraîches
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 20.3 g
Alternatieve recepten
Praliné chocolat-noisette
1h
Galette des Rois à la noisette
3h 40min
Macarons saveur mojito
26h 30min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Eclair à la Passion
3sa 20 dk
Eclairs aux fruits rouges
12h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Crème diplomate aux fruits
1h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.