Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pistache
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- 200 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 c. à café de colorant alimentaire vert liquide
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 200 g de framboises fraîches
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 20.3 g
Alternatieve recepten
Fraisier à la rhubarbe
24 godz.
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Eclair à la Passion
3h 20min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Mini-forêts noires
1 Std. 30 Min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Forêt-noire
2 Std. 30 Min
Crème diplomate aux fruits
1 Std.