Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les inserts aux fruits rouges
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 140 g de sucre en poudre
- 8 fraises Tagada
Le palet breton
- 1 citron jaune non traité, zeste seulement
- 70 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 110 g de farine de blé
- 75 g de beurre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au citron
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
Le glaçage
- 170 g de framboises fraîches
- 55 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- ½ c. à café d'agar-agar
- 10 g de miel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2264.1 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Verano
12h 45min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Patience aux fruits d'été
13h
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3hod. 45min