
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 80 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune non traité
- 250 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
125
g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour les moules
of 125 g de beurre doux coupé en morceaux et 1 pincée de sel - 1 œuf
La crème citron-chocolat
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
La meringue suisse
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572 kcal / 2393 kJ
- Eiwitten
- 9.4 g
- Vetten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vezels
- 2.4 g