Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 80 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune, non traité
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 1 œuf
La crème citron-chocolat
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La meringue suisse
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2393 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2h 50min
Tartelette chocolat-citron
4 Std. 50 Min
Barres choco-Passion
2u. 45min
Tartelette à la mangue
4u. 45min
Tarte chocolat au lait et fraises
3 Std. 45 Min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Tarte au citron
12 Std.
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Meringue italienne
30 λεπτ.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.