Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le glaçage aux framboises
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
La crème pâtissière aux framboises
- 250 g de lait demi-écrémé
- 20 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
Le montage
- 50 g de framboises fraîches
- 30 g de copeaux de chocolat blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-saint-honoré
2h
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Minipavlovas
3h 45 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Miroir à la framboise
15min
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13 godz. 30 min
Choux façon tiramisu
1h 50min
Dacquoise aux framboises
2h
Choux vanillés
1h 20 min
Crème diplomate aux fruits
1h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min