Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de farine de blé
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
La crème pâtissière
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de farine de maïs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1640 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Miroir à la framboise
15 min
Fraisier
12h 45min
Tarte chocolat au lait et fraises
3h 45min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Choux vanillés
1h 20min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min