Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de farine de blé
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
La crème pâtissière
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de farine de maïs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1640 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le macaron caramel
1h 50min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Fraisier
12 Std. 45 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Religieuses au café
3h 45 min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Miroir à la framboise
15min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min