Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 500 g de lait
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 6 meringues au chocolat
- 150 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Opéra
24 Std.
Pain au chocolat
24 Std.
Petits croissants au saumon et fromage frais
1h
Glace à la vanille
12 Std.
Pâte à chou
2 Std.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Pain aux raisins
24 Std.
Profiteroles au caramel
13h
Tarte tropézienne
3h