Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit aux amandes
- 140 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 6 blancs d'œufs
La crème à la rose
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 20 g d'eau de rose
- 30 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La mousse de framboise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de framboises surgelées
- 125 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le glaçage blanc et le montage
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de lait
- 75 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de miel
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 60 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2117.1 kJ / 506.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 30.5 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Délice d'été pêche-abricot
4h
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50min
Dacquoise aux framboises
2h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Bavarois aux fraises
6u. 25min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min