Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2803 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 49.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Napolitain
73h 40min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.
Carrés menthe-chocolat
5h
Bûche glacée menthe-chocolat
17 Std.
Glace caramel au beurre salé
12hod.
Sauce ketchup
1 godz. 10 min
Glace à la vanille
12hod.
Pâte à tartiner express
15 min
Glace au chocolat
12hod.
Glace au café
12hod.
Glace menthe-chocolat
12hod.