Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au citron vert
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 300 g de fromage frais, type Philadelphia
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte pascale aux fruits rouges
1 Std. 25 Min
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Miroir à la framboise
15min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 Std. 15 Min
Gâteau en verrine
40 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Mini-forêts noires
1 Std. 30 Min
Petits choux aux champignons
1 Std. 25 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min