Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (à réaliser la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème aux fruits rouges
- 250 g de lait
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1271 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Framboisier
1h
Dacquoise aux framboises
2h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15u. 30min
Choux vanille-framboise
2h 30 min
Fraisier
12h 45 min
Mille-feuille pomme-safran
3u. 15min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12u.
Choux chocolat-réglisse
4h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h