Apparaten en accessoires
Macarons chocolat-caramel
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
30 pièces
Ingrediënten
La ganache
-
125 g de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
-
125 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Les macarons
-
150 g de sucre glace maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
436.9 kJ /
104.1 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Grands classiques - en mignardises
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Napolitain
73u. 40min
Macarons tiramisu
26u.
Mignardise : macarons rose-gingembre
13u. 30min
Macarons au citron
12u.
Macarons fraise-amaretto
24u.
Macarons à la griotte
48u.
Macarons au chocolat
24u.
Eclairs vanille-noix de coco
24u.
Macarons au café
24u.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24u.
Le macaron caramel
1u. 50min
Eclair au chocolat
1u. 15min