Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette express
2h 35 min
Pain aux raisins
24h
Petits pains suédois
16h
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche parisienne
24h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Petits pains au chocolat
13h
Pain au chocolat
24h