Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé à plat et en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel fin
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 10 g de vanille en poudre
- 80 - 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre
Le montage
- 12 framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 19.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18h 20 min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Tarte fine sans gluten citron-basilic
2 godz. 35 min
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Mini-forêts noires
1sa 30 dk
Dacquoise aux framboises
2sa
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3sa
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h