Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine
- 3 œufs
La mousse coco-vanille
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait de coco
- 3 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 100 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.3 g
Alternatieve recepten
Burger de thon
3h 50min
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Mille-feuille à l'abricot
45min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Lasagnes roulées
1 Std. 40 Min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min