Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine
- 3 œufs
La mousse coco-vanille
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait de coco
- 3 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 100 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.3 g
Alternatieve recepten
Gâteau "mille-feuilles" au praliné
2 godz. 15 min
Couronne feuilletée à la frangipane
2sa
Nid de Pâques
1h 45 min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Choux façon tiramisu
1h 50 min
Eclair au chocolat
1h 15 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min