
Apparaten en accessoires
Mignardise : macarons rose-gingembre
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 30min
2 portions
Ingrediënten
La ganache (à faire la veille)
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
de crème liquide 35% m.g.250 g
-
de gingembre en poudre2 c. à café
-
d'eau de rose15 g
-
de chocolat blanc100 g
Les macarons (le jour même)
-
de sucre glace maison75 g
-
d'amandes en poudre75 g
-
blancs d'œufs2
-
d'eau25 g
-
de sucre en poudre75 g
-
de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide1 pincée
Voeding per 1 portion
Calorieën
1229 kcal /
5130 kJ
Eiwitten
17.5 g
Vetten
79 g
Koolhydraten
113.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saint-Valentin vol. I
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk