Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 38.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau renversé à l'ananas
1u.
Gâteau magique à la noix de coco
1u.
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Gâteau à l'orange
1u.
Cake à l'ananas
55min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Gâteau aux pêches
55min
Gâteau aux clémentines
3h 15min
Gâteau aux pommes
40min
Gâteau aux pommes
1u.
Far aux abricots
1 Std. 15 Min
Gâteau magique au citron
3h 15min