Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 38.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Gâteau à l'orange
1 Std.
Gâteau renversé à l'ananas
1 Std.
Gâteau aux clémentines
3h 15min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 Std.
Charlotte chocolat-banane
24h
Gâteau de crêpes roulées
4h 30min
Gâteau magique au citron
3h 15min
Gâteau tout citron
55 Min