Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 175 g de sucre en poudre
- 65 g de poudre d'amande
- 65 g de noisettes en poudre
- 50 g de farine de blé
- 70 g de lait
- 320 g de blancs d'œufs (10 œufs env.)
La crème au praliné
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre pommade
- 65 g de pralin maison (voir "Conseil(s)")
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1693.5 kJ / 406.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 53.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Tourteau fromager aux pêches
1hod. 5min
Tarte meringuée au citron
1h 10min
Cassoulet de la mer
50min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Amaretti
25min
Charlotte aux nectarines
7h
Nougat glacé aux pistaches
13h
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min