Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 175 g de sucre en poudre
- 65 g de poudre d'amande
- 65 g de noisettes en poudre
- 50 g de farine de blé
- 70 g de lait
- 320 g de blancs d'œufs (10 œufs env.)
La crème au praliné
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre pommade
- 65 g de pralin maison (voir "Conseil(s)")
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1693.5 kJ / 406.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 53.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Baba aux agrumes
8h 45min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1h 35min
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Paris-Deauville
12 Std.
Mont-Blanc glacé
4 godz. 20 min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.