Compatibele versies
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les sablés bretons
- 70 g de farine de blé
- 40 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de levure chimique
- 40 g de beurre demi-sel
- 1 jaune d'œuf
La garniture aux pommes
- 350 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en huit
- 25 g de beurre doux
Le caramel au beurre salé
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier à la rhubarbe
24h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4u.
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Minipavlovas
3h 45min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 godz. 25 min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Trianon
3 Std.
Crème diplomate aux fruits
1 Std.