Compatibele versies
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les sablés bretons
- 70 g de farine de blé
- 40 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de levure chimique
- 40 g de beurre demi-sel
- 1 jaune d'œuf
La garniture aux pommes
- 350 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en huit
- 25 g de beurre doux
Le caramel au beurre salé
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier
12h 45min
Tarte aux fraises
4h
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6hod.
Dacquoise aux framboises
2h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Minipavlovas
3h 45 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3sa
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Trianon
3sa
Crème diplomate aux fruits
1 Std.