Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œuf
- 80 g de beurre (dont 50 g en morceaux et 30 g en dés)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Gâteau de ménage
2 godz. 45 min
Soupe d'alpage
40min
Cramique
2u.
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Tarte au sucre
3 godz. 50 min
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Stollen
3 godz. 45 min
Gâteau moelleux au caramel salé
1u. 40min
Gâteau battu
3u.
Tarte au libouli
2 godz. 45 min
Beignets au four
2u.