Pavlova au chocolat, caramel et noix de pécan en forme de sapin

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
8 portions

Ingrediënten

  • 100 - 150 g de noix de pécan
La meringue
  • 200 g de sucre en poudre
  • 200 g de blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 10 g de fécule de maïs
La sauce au caramel
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de vinaigre
La crème montée
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 gousse de vanille
  • 250 g de mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 214.4 mg
Eiwitten 8.4 g
Calorieën 3156 kJ / 754.3 kcal
Vetten 51.2 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 25.1 g
Koolhydraten 70.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...