Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre
Le biscuit (le jour même)
- beurre, pour le cercle
- 2 œufs
- 40 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
L'insert à la framboise (le jour même)
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 400 g de framboises fraîches (ou surgelées et décongelées)
- 30 g de sucre en poudre
La mousse au chocolat (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 2 jaunes d'œufs
- 180 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2260.7 kJ / 541.9 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Macarons à la vanille
3 Std.
Bavarois à l'abricot
12 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 godz. 30 min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Choux craquelins au gianduja
17h
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Macarons chocolat-framboise
27h 45 min
Paris-brest
3h 10min
Crème diplomate aux fruits
1h