Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 54 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palmiers au sucre
1h 10 min.
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Biscuits écolier
20 min.
Rochers coco et chocolat
35min
Tartelette sablée, pêche vapeur et chantilly aromatisée
1h 10 min.
Croquettes au jambon de bœuf et fromage de chèvre
9h 20 min.
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13小时 10 分钟
Petites chouquettes
40 min.
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Onion rings
20 min.
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min