Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de lait
- 2 sachets de sucre vanillé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 300 g de fruits rouges frais variés (myrtilles, cerises, framboises...)
- 70 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe pour le topping
- 50 g d'eau
- 20 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Tartelettes à la crème
55min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2óra
Caramel liquide
25 Min
Tarte aux fraises, crème à la pistache
2óra 30p
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Parfait au caramel
7 Std.
Macarons saveur mojito
26h 30min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Sauce caramel au whisky
35 min
Choux chantilly et fruits rouges
2óra
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30 min