Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 30 g de cacao en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de lait
- 70 g de sucre glace
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena
Le jour même
- 150 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2574 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jus de raisin - à partir de 6 mois
5min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3 Std.
Sorbet fraise-banane
5min
Glace à l'italienne à la pêche
10min
Chantilly au clou de girofle
20min
Sorbet à la fraise
12h
Mousse chocolat-café
1h 30min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20 min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min