Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 30 g de cacao en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de lait
- 70 g de sucre glace
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena
Le jour même
- 150 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2574 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yaourt glacé au melon
2sa
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1h 20min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Crème fouettée
10 min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15 min
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Glace pêche-fraise
15 Min
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Chantilly au clou de girofle
20 dk
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Sorbet fraise-banane
5 dk