Mousse chocolat blond-café marbrée caramel

Mousse chocolat blond-café marbrée caramel

3.6 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
6 portions

Ingrediënten

La sauce caramel
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse chocolat blond-café
  • 3 œufs
  • 10 g d'eau
  • 40 g de sucre en poudre
  • 180 g de chocolat blond, détaillé en morceaux
    180 g de chocolat au lait, au caramel, détaillé en morceaux
  • 60 g de café fort

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 42.2 mg
Eiwitten 7.5 g
Calorieën 2255 kJ / 538.2 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...