Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse chocolat blond-café
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
-
180
g de chocolat blond, détaillé en morceaux
of 180 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux - 60 g de café fort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 42.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Iles flottantes au chocolat
1h 30min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 Min
Caramel salé et mousse au chocolat
45 min
Gâteau au caramel
3h 50min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Caramel de base
25 Min
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1h 15 min
Cheesecake noix de coco-caramel
3 godz. 40 min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3óra
Sauce caramel au whisky
35 min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min