Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse chocolat blond-café
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
-
180
g de chocolat blond, détaillé en morceaux
of 180 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux - 60 g de café fort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 42.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au yaourt
1 Std. 40 Min
Sucre glace
5min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Crème fouettée
10min
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40 min
Crème brûlée
4 Std. 40 Min
Crème fouettée au citron
10min
Sorbet fraise-banane
5min
Glace à l'italienne à la pêche
10min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25min
Mousse chocolat-tonka
4hod. 20min