Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
of 4 c. à café de jus de citron ou de vinaigre blanc - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g.
-
20
g de framboises fraîches
of 20 g de framboises surgelées, préalablement décongées et égouttées - 500 g de baies fraîches variées, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Club sandwich brioché, coulis de framboise, chantilly vanille
2h 10min
Minipavlovas
3h 45min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3u. 35min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Poires au sirop sous-vide
45min
Pavlova végétalienne
3 Std.
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pavlova aux fruits rouges
4h