
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
of 4 c. à café de jus de citron - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
20
g de framboises fraîches
of 20 g de framboises surgelées - 500 g de baies fraîches variées pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 345 kcal / 1451 kJ
- Eiwitten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Natrium
- 90.4 mg