Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 150 g de farine de blé complet T 130
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7400 kJ / 1745 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 354 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain blanc en cocotte
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet
16 godz.
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Mon pain de campagne maison
4sa 40 dk