Focaccia italienne

Focaccia italienne

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 10min
1 portion

Ingrediënten

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 8328 kJ / 1984 kcal
Vetten 78 g
Koolhydraten 290 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...