Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Falafels et sauce à la coriandre
45 Min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Minifocaccias moelleuses
3 Std. 30 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Fougasse
2h