Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pré-fermentation
- 180 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
- 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 402.7 mg
Alternatieve recepten
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pancakes laotiens
15min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15 min.
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain de mie sans gluten
14h
Quiche lorraine sans gluten
1h 30min