Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pré-fermentation
- 180 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
- 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 402.7 mg
Alternatieve recepten
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 min
Brioche sans gluten
3h 15 min
Pain de mie sans gluten
14 Std.
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min