Pain brioché sans gluten
TM6

Pain brioché sans gluten

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Pré-fermentation

  • 180 g de lait
  • 70 g de sucre en poudre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
  • 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre

Finitions

  • 1 œuf, battu

Voeding
per 1 tranche
Calorieën
1071.6 kJ / 256.1 kcal
Eiwitten
4.6 g
Koolhydraten
37.2 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
5.1 g
Vezels
4 g
Natrium
402.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten